Kérem válasszon:

Cégünkről

Szolgáltatásaink

Újdonságok

Ingatlankereső

Elérhetőségek

E-mail

Jogi nyilatkozat

Látogatóink száma: 1690

Ingatlanjaink száma: 11

 


 
 

:: JOGI NYILATKOZAT

A Koczó és Társa ingatlaniroda honlapján található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldalak szerkezete (beleértve a képeket, grafikákat), az ezen oldalakon látható formában a Koczó és Társa KKT. tulajdonát képezik.


Ez alól kivételt képeznek ügyfeleink ingatlanjairól készült fényképei, melyekre a felhasználási és bemutatási jogot a Koczó és Társa KKT. megkapta.


Az oldalak és azok szerkezeti elemeinek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.


A Koczó és Társa KKT. honlapjára mutató linket bárki elhelyezhet saját oldalán külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató hivatkozások elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással.


Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a Koczó és Társa KKT. bármely oldalát valamely más oldal részeként vagy más oldal egyik keretében jelenítse meg.


 
 

Web: MegaSixtyNine